دانه های روغنی بهتر از روغن زیتون

عروقی باید اسیدهای چرب اشباع شده را با اسیدهای چرب تک یا چند اشباع نشده جایگزین کرد تا بدین ترتیب از کلسترول لیپوپروتیین کم چگالی LDL یا همان کلسترول بد خون کاسته شود به نقل از شفا آنلاین در این بررسی اثر چند نوع روغن و چربی های جامد روی چربی های خون مورد ارزیابی قرار گرفتند و این روغن ها با یکدیگر مقایسه شدند بنابر گزارش سازمان جهانی بهداشت بیماری های قلبی و سکته های مغزی از 15 سال گذشته تاکنون بزرگ ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *