قلیه سیب و به؛ آشپزی به سبک دوره صفوی

در این مطلب به معرفی این خورش لذیذ از کتاب آشپزی دوره صفوی که یکی از قدیمی ترین متون مکتوب آشپزی در ایران است می پردازیم ادامه در این مطلب به معرفی این خورش لذیذ از کتاب آشپزی دوره صفوی که یکی از قدیمی ترین متون مکتوب آشپزی در ایران است می پردازیم خورش بِه یا همان خورش معروف به آلو یکی از خورش های پاییزی و معروف ایرانی است که در گذشته با نام قلیه به یا قرومه ی به شناخته می شده است مواد لازم دارچین یک قاشق ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *