استفاده از آرد سبوس گیری استاندارد در نان لواش اجباری می شود

ایرنا مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان گفت واحدهای نانوایی لواش شهر زنجان در سال جاری با هدف تامین سلامت مردم به استفاده از آرد سبوس گیری 15 درصدی در پخت نان ملزم خواهند شد جمال ناصحی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود هم اکنون متصدیان واحدهای سنگکی زنجان از آرد سبوس گیری 10 درصدی و واحدهای بربری پزی نیز از آرد سبوس گیری 18 درصدی استفاده می کنند وی اظهار کرد ترویج فرهنگ استفاده از نان های ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *