فواید و مضرات هندوانه

هندوانه میوه ای پرآب حدود 90 درصد این میوه را آب تشکیل می دهد و سرشار از ویتامین های A B6 و C و همچنین آنتی اکسیدان ها و آمینواسیدهاست به گزارش جام جم این میوه تابستانی همچنین فاقد چربی است و در هر پیمانه فقط 40 کالری دارد از دیگر خواص هندوانه می توان به مقادیر بالای پتاسیم و لیکوپِن اشاره کرد لیکوپِن یک ماده مغذی گیاهی است که بویژه در میوه ها و سبزیجات قرمز مانند هندوانه و گوجه یافت می شود این ماده ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *