قارچ کاراملی ؛ یک پیش غذای خوشمزه

سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید طرز تهیه قارچ کاراملی سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید قارچ های شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید دو دقیقه بماند داخل آن کافی است حالا داخل تابه روغن زیتون را با دو عدد سیر رنده شده بریزید و ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *