سرطان های که باید در آشپزخانه ها پیدا کرد

لازم است برای سرخ و برشته کردن انواع غذا صرفاً از روغن های مخصوص سرخ کردن که در مقابل دمای بالا دارای پایداری بیشتری هستند استفاده شود هرچند استفاده مکرر از این نوع روغن به صورتیکه باعث تغییر در رنگ آن شود مجاز نیست به گزارش تسنیم حسین زارع بیدکی کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار داشت استفاده از روغن مایع معمولی برای سرخ کردن مواد غذایی در آشپزخانه ها نقش بسیار مهمی در بروز ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *