مسافران نوروزی در استفاده از خوراکی های محلی دقت کنند

به دلیل عدم تناسب بدن با مواد تشکیل دهنده غذاهای محلی احتمال مسمومیت در افراد وجود دارد و مسافران باید نسبت به مصرف این مواد دقت داشته باشند به گزارش خبرگزاری آریا سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با مهر در خصوص تغذیه سالم در ایام نوروز گفت در این ایام بسیاری از بانوان به دلیل خریدهای ایام نوروز ممکن است فرصت تهیه غذای خانگی را نداشته باشند و از غذاهای آماده بیرون استفاده کنند اما باید نسبت ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *