کمی اومامی به غذا بزنید

اومامی واژه ای ژاپنی است به معنی طعم خوش لذت بخش این مزه در سس سویا و ماهی کولی یافت می شود و حاوی مقادیر بالایی اسید نمک گلوتامیک است به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان اومامی واژه ای ژاپنی است به معنی طعم خوش لذت بخش این مزه در سس سویا و ماهی کولی یافت می شود و حاوی مقادیر بالایی اسید نمک گلوتامیک است استفاده از این مواد غذا را خوش طعم می کند یک یا دو قاشق چای خوری سس سویا به همراه سبزیجات ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *