طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

ماهیچه تمیز شده گوسفند را با کمی پیاز و سیر و فلفل خرد شده و گوجه فرنگی تفت داده و با ادویه خورش و کمی آب روی حرارت بار می گذاریم تا بپزد و خیلی کم آب داشته باشد وقتی پخت استخوان ها را جدا می کنیم ماهیچه را با پیاز و سیر و فلفل و گوجه فرنگی تفت داده و با ادویه خورش و آب می گذاریم تا بپزداز قبل ادویه را آماده می کنیم زیره و سیاه دانه برای ایجاد مزه بهتر غذاست باقی ادویه جات باید کاملا ساییده شوند تخم گشنیز طبیعت ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *