طرز تهیه لونگی مرغ به سبک آستارا

برای شروع پخت لونگی مرغ ابتدا باید مرغ را آماده کنید دقت داشته باشید که فرآیند آماده سازی مرغ را حداقل یک شب قبل از زمان پخت شروع کنید ابتدا باید داخل مرغ را کاملا تمیز کرده و بشویید بعد از آن روی قسمت هایی از گوشت مرغ که سفت تر هستند مثل سینه و ران ها سوراخ های ریز ایجاد کنید اینکار باعث می شود تا موادی که پس از پر شدن داخل مرغ قرار می گیرند بهتر حرارت را جذب کنند که باعث بهتر پخته شدن آنها می شود بعد ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *