ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

تفاوت قیمت بین یک برند پروتیینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته بعضا آدمی را به شک می اندازد که چرا برخی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر برخی از نمایندگان حوزه سلامت در قوه مقننه بر این عقیده اند که بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی و به صورت غیراستاندارد زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود این در حالی است که مسئولین سازمان غذا و دارو ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *