طرز تهیه خورش به

خورش به زود پخته می شود و ممکن است له شود به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می کنیم لپه ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می کنیم   در صورت تمایل می توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید اکنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می کنیم به زود پخته می شود و ممکن است له شود به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می کنیم ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *