طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو و نکاتی برای طبخ آن

میرزا قاسمی با کدو مشابه میرزا قاسمی سنتی تهیه می شود با این تفاوت که کدو در آن جایگزین بادمجان شده است طعم این نوع میرزا قاسمی اگرچه متفاوت خواهد بود اما از میل کردن آن لذت می برید ستاره سرویس آشپزی میرزا قاسمی یکی از معروفترین غذاهای محلی شمال است که از بادمجان و گوجه تهیه می شود اما کم نیستند افرادی که به بادمجان حساسیت دارند یا طعم آن را نمی پسندند جای نگرانی نیست زیرا این غذای لذیذ را می توانید ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *