اجرای طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در گیلان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت از برنامه ها که در گیلان همزمان با سایر استان های کشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می شود دکتر زهرا حصاری در جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان با مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اهمیت امنیت غذایی و اثر آن بر سطح سلامت جامعه اظهار کرد هم اکنون تقاضا و نیازی که در جامعه احساس می شود افزایش ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *