ماجرای تهیه سوسیس و کالباس های زیرپله ای

تفاوت قیمت بین یک برند پروتیینی و سایر محصولات غیر برند و ناشناخته بعضا آدمی را به شک می اندازد که چرا برخی سوسیس و کالباس ها ارزان به فروش می رسند شعارسال برخی از نمایندگان حوزه سلامت در قوه مقننه بر این عقیده اند که بخشی از سوسیس و کالباس های مصرفی بدون رعایت موازین بهداشتی و به صورت غیراستاندارد زیرپله ای و زیرزمینی تهیه و تولید می شود این در حالی است که مسئولین سازمان غذا و دارو بارها بر این ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *