مصرف مقدار کمی شکر حافظه و تمرکز سالمندان را افزایش می دهد

تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف مقدار کمی شکر حافظه افراد سالمند را افزایش داده و عملکرد آنها را در زمان انجام مسئولیت های دشوار ارتقا می دهد در طی آزمایشات به هر فرد یک بار قند گلوکز و یک بار شیرین کننده های مصنوعی داده شد و سپس بازده آنها در طی انجام تست های ذهنی و عملی مورد بررسی قرار گرفت نتیجه همه این بررسی ها آن شد که تنها افراد پیر هستند که با دریافت مقدار کمی گلوکز می توانند عملکرد بهتری را نسبت ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *