طرز تهیه بقچه بادمجان

 بادمجان از دسته صیفی جاتی هست که با توجه به نوع کاربرد اون در تهیه انواع غذاها طرفدارن خیلی زیادی دارد طرز تهیه برای تهیه  باید از بادمجان قلمی بلند و کشده استفاده کنیم و دلیلش هم این هست که باید بادمجان ها رو به صورت نواری برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم پس با بادمجان دلمه ای یا بادمجانی قد کوتاهی داشته باشه نمی تونیم این کار رو انجام بدیم حالا برای شروع کار بعد از شستشوی بادمجان ها ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *