استفاده از گرافین خوراکی در برخی مواد غذایی

پژوهشگران آمریکایی روشی برای حک کردن گرافین روی مواد غذایی ابداع کرده اند به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ گرافین که ماده ای بسیار نازک و محکم و رسانای گرما و الکتریسیته است خواص ضد باکتری دارد و حتی می تواند سرطان را از پای در بیاورد اکنون راهی برای خوردن گرافین ابداع شده است آزمایشگاه جیمز تور James Tour در دانشگاه رایس Rice University آمریکا روشی را اثبات کرده است که گرافین علاوه بر موادی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *