تداخلات غذایی را جدی بگیریم

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به تاثیر مصرف توامان برخی غذاها گفت تداخلات ناشی از مصرف موادغذایی به دلیل دارا بودن طبع های متفاوت می تواند منجر بروز مشکلاتی در هضم این غذاها منجر شود سید کاظم کاظمینی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا در مورد غذاهایی که نباید به همراه یکدیگر مصرف شوند اظهار کرد تداخل ناشی از مصرف موادغذایی به دلیل دارا بودن طبع های گرم و سرد منجر به روز مشکلاتی در هضم می شود ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *