خطرات مصرف گوشت قرمز

اگرچه گوشت قرمز ماده غذایی مقوی به حساب می آید برجسته کردن خطرات ناشی از مصرف زیاد این ماده خوراکی آسان نیست زیرا بیشتر مطالعات موجود در این زمینه مشاهده ای هستند با این حال نتایج بدست آمده از مطالعه جدیدی که در کلینیک کلیولند در آمریکا انجام گرفت حاکیست در بدن افرادی که از مقدار زیادی گوشت قرمز مصرف می کنند ماده شیمیایی موسوم به TMAO تولید می شود وجود مقدار زیادی از این ماده شیمیایی در خون فرد را در ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *