تاثیر بوی غذا بر فیزیولوژی دستگاه گوارش

بوی غذا مراحل فیزیولوژی مختلفی در بدن ما ایجاد می کند و موجب تولید بزاق و آنزیم های گوارشی قبل از مصرف غذای واقعی به منظور آماده سازی دستگاه گوارش می شود به گزارش ایسنا و به نقل از نیوز در یک بدن سالم این هماهنگی بستگی به توازن پویا بین شکل گیری و کاهش پروتیین ها پروتئواستاز دارد و این عملکرد نقش مهمی در بازیافت سلول ها و فرآیند پیری ایفا می کند دانشمندان آزمایشگاه Thorsten Hoppe در CECAD در دانشگاه کلن آلمان ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *