آسیب زننده ها به قلب و عروق کدامند؟

بخش کوچکی از علل مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی ناشی از عوامل مادرزادی است تنباکو رژیم غذایی نامناسب چاقی شیوه زندگی بی تحرک و الکل به جای تلاش برای حذف کامل گوشت قرمز از رژیم غذایی مصرف محصولات گوشتی را به حداقل برسانید حتی گوشت قرمزی که به ظاهر فاقد چربی است نیز بین 20 تا 25 درصد حاوی چربی است و به افراد بالای 50 سال توصیه می شود مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانند این افراد باید بیشتر از گوشت ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *