طرز تهیه مرغ طعم دار

مرغ از اصلی ترین غذاهای سفره های ایرانی است طعم دار کردن مرغ در طبخ آن بسیار مهم است و استفاده از چاشنی ها و ادویه های درست در مزه دار کردن مرغ بی تاثیر نیست برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسان باید ابتدا سینه مرغ را از وسط نصف کنید حالا یک کیسه فریزر روی مرغ ها بگذارید تا موقع کوبیدن آب مرغ این طرف و آن طرف نپرد و بعد آن را با یک بیفتک کوب بکوبید تا ضخامتشان کمتر شود حالا هر دو طرف مرغ را به تمام ادویه هایی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *