پروتز سینه باعث ابتلا به سرطان می شود؟

رییس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی با اشاره به اینکه پروتز سینه سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان نمی شود گفت در بیمارانی که مبتلا به سرطان سینه بوده و عضو آنها تخلیه شده علی بیژنی در آستانه برگزاری دومین کنگره بین المللی جراحان پلاستیک و زیبایی در مورد پروتز سینه گفت در گذشته برخی از منابع اعلام می کردند که انجام پروتز سینه می تواند سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان در سینه شود در حالی که امروزه مشخص ادامه …

پاسخ دهید
