توصیه های بهداشت غذایی در ماه مبارک رمضان

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به منظور تامین سلامت شهروندان بر رعایت توصیه هایی بهداشتی غذایی در ماه مبارک رمضان تاکید کرد به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان حمیدرضا گلزاری افزود به منظور پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا و افزایش فعالیت های خاص از قبیل تهیه و فروش زولبیا و بامیه انواع شیرینی سنتی آش حلیم و همچنین برگزاری مجالس ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *