به این نکات درباره آجیل توجه کنید

یک دکترای تغذیه و رژیم درمانی درباره مهم ترین نکاتی که هنگام خرید آجیل باید به آن ها توجه کنیم و میزان مجاز مصرف روزانه آجیل به بیان توضیحاتی پرداخت وی تصریح کرد افراد باید آجیلی را بخرند که نمک سود و دودی نشده باشد فرآیند دودی کردن بو دادن موجب می شود که خاصیت آنتی اکسیدانی مغز ها از بین برود دودی کردن همچنین ساختار پروتیینی و چربی دانه های روغنی را تغییر می دهد از دیگر ضرر هایی که فرایند دودی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *