ارزش غذایی 7 سبزی، با پختن بیشتر می شود

شاید درباره بیشتر سبزی ها خام گیاه خواری ارزش غذایی بیشتری داشته باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آنها باعث افزایش ارزش غذایی شان می شود به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت برای پخت اکثر سبزیجات توصیه ها بر این است که آنها را بخارپز یا با چربی هایی مانند روغن کتان روغن زیتون و طبخ کنید اضافه کردن چربی های سالم به این سبزیجات جذب ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آنها را در بدن چند برابر می کند ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *