گیلاس، محافظ قلب و پیشگیری کننده از سرطان

سرپرست واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گیلاس را منبع غنی از رنگدانه های گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی اعلام کرد و گفت مطالعات نشان داده است این میوه می تواند نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطان داشته باشد مینا کاویانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود همچنین طبق تحقیقات صورت گرفته این میوه در کاهش بیماری های التهابی از طریق پاکسازی مواد ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *