خوردن "کباب" و افزایش احتمال ابتلا به سرطان

نتایج پژوهشی که توسط محققان کشور بر روی الگوی مصرف کباب به عنوان یک عامل سرطان زای بالقوه در کرمانشاه انجام شد نشان داد که پخت کباب در کرمانشاه از الگوی سالم پیروی نمی کند سرطان در شرایطی به وجود می آید که سلول ها کنترل نشده و دیوانه وار تقسیم شوند و این سلول های غیر طبیعی ممکن است توسط دستگاه گردش خون و یا دستگاه لنفاوی به قسمت های مختلف بدن منتقل شوند این بیماری یکی از مهمترین مشکلات سلامت عمومی در ایران است ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *