باید ها ونباید های مصرف انگور در طب سنتی

انگورهای حبه درشت و پوست نازک سفید یا زرد رنگ که کاملاً رسیده و شیرین اند و هسته داخل آن کوچک و قابلیت جویدن داشته باشند بهترین نوع انگور به شمار می روند با اشاره به اینکه هر چه پوست حبه انگور ضخیم تر و هسته آن بزرگ تر و سفت تر باشد هضم آن سخت تر و نفخ بیشتری ایجاد می کند گفت افرادی که معده ضعیف و نفاخ دارند بهتر است پوست ضخیم انگور را جدا کرده و هسته آن را پس از جویدن از دهان خارج یا به جای انگور تازه از ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *