خوردن گوشت پخته موجب افزایش فشارخون می شود

محققان دریافته اند پختن گوشت در دمای بالا موجب آزاد شدن مواد شیمیایی می شود که ممکن است میزان فشارخون که پیش عامل بسیاری از بیماری های قلبی عروقی است را افزایش دهد به گزارش درونی عروق خونی تاثیر دارد و با ابتلا به تصلب شریان هم که موجب تنگ شدن رگ های خون می شود مرتبط است در این مطالعه تیم تحقیق شیوه های پخت و ابتلا به فشارخون بالا را در 103,941 مرد و زن که به طور مرتب گوشت گوساله ماکیان و ماهی مصرف می کردند ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *