سین پرخاصیت هفت سین نوروز

نتایج تحقیقات علمی نشان داده اند گلیکوپروتیین های استخراج شده از میوه سماق موجب کاهش میزان کل کلسترول تری گلیسیرید LDL C و افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی می شوند فلاوونوییدهای موجود در سماق مانند گالیک اسید متیل گالات کامپفرول و با ممانعت از فعالیت آنزیم آلدوز ردوکتاز آنزیم تبدیل کننده قند به الکل یا سوربیتول مانع از ایجاد عوارض دیابت نظیر ابتلا به آب مروارید در افراد دیابتی می شوند فلاوونوییدها ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *