رنگ روشن نان نشانه نبودن سبوس و پایین بودن ارزش غذایی آن است

مسئول آموزش و پژوهش مدیریت نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نان کالایی اساسی و ضروری است و اهمیت ویژه ای در سبد مصرفی خانوارها دارد و باید گفت نان خوب دارای ظاهری سالم ضمن پوزش فراوان دسترسی به صفحه مورد نظر امکان پذیر نمیباشد لطفا از طریق سایت اصلی خبرگزاری مطالب مورد نظرتان را مطالعه فرمایید با تشکر و سپاس ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *