مزایای فوق العاده چای سیاه

چای دومین نوشیدنی پر طرفدار بعد از آب در دنیاست برای ساخت چای سیاه برگ های خرد شده کبود نورد و کاملا اکسید می شوند اکسیداسیون زمانی اتفاق می افتد که برگ ها برای دوره های طولانی مدت در معرض هوا قرار می گیرند آنزیم مواد شیمیایی در برگ ها را تجزیه می کند رنگ آمیزی قهوه ای و بوی آشنا را تولید می کنند چای سیاه 75 درصد از چای مصرف شده در جهان را تشکیل می دهد به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا فرایند اکسیداسیون ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *