خواص غذایی و درمانی جوزهندی

جوزهندی برای درمان و تسکین بسیاری از دردها مفید شناخته شده است در طب سنتی دانه و روغن جوزهندی را برای درمان بیماری های مربوط به اعصاب و سیستم گوارش تجویز می کنند درخت جوزهندی با نام علمی Myristica fragrans از جنس درختان همیشه سبز است جوزهندی میوه ی درختی به همین نام است که مصرف آن به صورت خشک شده در مناطق گرمسیری رواج بسیاری دارد هر دانه را از خارج پوسته ی سختی به رنگ قهوه ای متمایل به خاکستری در برمی گیرد و شیارهای ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *