نمک خطر بروز سرطان معده را 68درصد بیشتر می کند

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت خطر بروز سرطان معده با مصرف زیاد نمک 68 درصد افزایش می یابد و حتی مصرف نمک در حد متوسط نیز این خطر را 41درصد افزایش می دهد زهرا عبداللهی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود مطالعات نشان داده افرادی که غذاهای پرنمک مثال ترشی ها ماهی نمک سود شده و گوشتهای فرآوری شده مصرف می کنند به ترتیب خطر ابتلا به سرطان معده 27 درصد ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *