هر آنچه باید درباره انجماد مواد غذایی بدانید

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ذکر نکات لازم در رابطه با انجماد مواد غذایی انواع روش های انجماد دکتر میرمقتدایی با اشاره به انجماد کردن به عنوان یکی از روش های نگهداری مواد غذایی اظهار کرد این روش نسبت به فرآیندهای حرارتی مانند پاستوریزه کردن و استریل کردن شکل ملایم تری از نگهداری است و موجب از دست رفتن مقدار کمی از مواد مغذی و کیفیت آن می شود وی با ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *