با این خوراکی ها ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهید

به طور کلی میوه ها سبزی ها و دیگر خوراکی های گیاهی به عنوان بهترین منابع برای دریافت آنتی اکسیدان ها شناخته می شوند درحالی که انواع لوبیاها به عنوان منبع دیگری برای دریافت این ترکیبات مهم عمدتا از یاد می روند 1396 12 23 04 55 0 سلامتیسم منبع بعضی از انواع سلول های سرطانی را متوقف کنند انگور می تواند از شروع یا گسترش سرطان پیشگیری کند پوست انگور قرمز به طور خاص سرشار از آنتی اکسیدان ویژه و مهمی به نام رزوراترول ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *