آشنایی با روش تهیه سالمون سرخ شده با سس زنجبیل و بروکلی

در دستور غذایی فوری و آسیایی سالمون از این سس برای براق کردن سالمون استفاده کنید این سس را می توانید با روغن کنجد و پیازچه مخلوط نموده و بر روی برنج قهوه ای یا نودل برنج نیز بریزید فر را روی حرارت 425 درجه فارنهایت تنظیم کنید یک ورق پخت لبه دار را با اسپری پخت و پز پوشش دهید روغن سس سویای غلیظ سرکه زنجبیل و یک هشتم قاشق چای خوری نمک را درون کاسه ای با هم مخلوط کنید بروکلی را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *