ابتکاری جدید برای مقابله با زباله های مواد غذایی

محققان با طراحی برنامه ای از هدر رفتن مواد غذایی و تولید زباله جلوگیری و از این طریق به کاهش آلودگی هوا هم کمک بزرگی می کنند به گزارش است با کاهش هدردادن مواد غذایی و کاهش تولید زباله میزان انتشار CO2 ناشی از دفن مواد غذایی هم تا حدود زیادی کاهش می یابد اجرای این برنامه توانسته است به کاهش 315 تن آلودگی در لندن و سوئد کمک کند که معادل آلودگی ناشی از 25 هزار ماشین است که روزانه استفاده می شوند ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *