طرز تهیه خورش کدو و بادمجان

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی خورشت را در بهبود خلق و خو مناسب دانست خورشت کدو و بادمجان حاوی انواع ویتامین های A K گروه ویتامین های B مانند B1 B2 B6 ب کمپلکس سدیم پتاسیم کربوهیدرات قند فیبر پروتیین کلسیم منگنز اسید فولیک و گوگرد است برای بررسی خواص خورشت کدو و بادمجان و اینکه مصرف این خورشت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *