طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی خوشمزه و مجلسی

آبگوشت دارای انواعی مانند آبگوشت بزباش آبگوشت کشک آبگوشت گندم آبگوشت بلغور و است در اینجا طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی را آموزش می دهیم بهترین گزینه برای گوشت مصرفی در تهیه آبگوشت گوشت گردن گوسفندی است که علاوه بر لطیف و لذیذ بودن از مقدار مناسبی چربی برخوردار می باشد همچنین در تهیه این خوراک از گوشت با استخوان قلم گوسفندی و گوساله بسته به ذائقه خود می توانید استفاده نمایید توصیه ستاره به ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *