خوراکی های هفت سین چه خاصیتی دارند؟

این گزارش به بررسی ارزش سلامت خوراکی های سفره هفت سین سخن پرداخته است سرکه خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و در کاهش کمک می کند می تواند مسمومیت های غذایی را هم از بین ببرد سنجد تندرستی سنجد از گذشته های دور به عنوان یک داروی سنتی شناخته می شود سنجد سرشار از ویتامین های E و C و کاروتن است که همه آن ها از جمله مواد آنتی اکسیدان هاست سنجد خاصیت ضد التهابی دارد به ویژه برای افرادی که با بیماری های استخوانی و مفصلی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *