نان سبوس دار بخوریم؟

اخیرا برخی صاحب نظران و متخصصان در مورد نان های سبوس داری که در برخی نانوایی ها به صورت ویژه تهیه و عرضه می شود واکنش هایی نشان داده اند دکتر زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفته است نانواها سبوس غیربهداشتی و فرآوری نشده را به صورت فله ای خریداری کرده و به نان می افزایند افزودن این نوع سبوس ها به نان غیربهداشتی است و خطر سرطان زایی و سوء جذب برخی مواد مغذی را در پی دارد و باید ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *