طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری

مقداری نمک فلفل مقداری زردچوبه مقداری زعفران آب کرده و کمی آبلیمو داخل یک ظرف بریزید سپس فیله ماهی را می توانید از انواع ماهی جنوب مثل سنگسر سرخو یا قباد استفاده کنید داخل مواد بخوابانید تا مزه دار شود و بوی ضخم ماهی از بین برود حدود نیم ساعت کافی است پیاز را ریز خرد کرده و داخل قابلمه ای بریزید و تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه کنید ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *