اسیدهای چرب اُمگا3 موجب توقف پیشرفت سرطان می شود

محققان دریافتند گروهی از مولکول های تشکیل شده در زمان متابولیز اسیدهای چرب امگا3 توسط بدن می توانند از گسترش و پیشرفت سرطان جلوگیری کنند به گزارش مهر در مطالعه اخیر محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا بر روی موش ها مشخص شد مولکول های موسوم به اندوکانابینوییدها به طورطبیعی توسط بدن تولید می شوند و دارای ویژگی های مشابه با کانابینوییدهای یافت شده در ماریجوانا هستند اما تاثیرات روان گردانی آن را ندارند ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *