کدام آجیل برای کدام بیمار؟

مغزها خشکبار یا آجیل یکی از اجزای جدانشدنی گران و البته دوست داشتنی مهمانی های عید نوروز ما ایرانی هاست شاید مقایسه بین انواع مغزها چندان درست نباشد چراکه تقریبا تمام آنها دارای ارزش غذایی مشابهی هستند و همگی می توانند در حجم مساوی مقادیر نسبتا برابری از منیزیم سلنیوم چربی های غیراشباع منگنز روی آهن و پروتیین را به بدن برسانند با این حال کم و زیاد شدن برخی از این ترکیب ها می تواند باعث خاص ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *