طرز تهیه مربای به خوشرنگ و نکات کلیدی در تهیه مربا

برای تهیه مربای به خوشرنگ توصیه می شود از ظروف مسی استفاده کنید در ادامه با نکات کلیدی در تهیه مربا خواص به و دانه به آشنا خواهیم شد برای تهیه مربای به ابتدا پس از شستشو و خشک کردن به را به سایز دلخواه برش بزنید و درون ظرف مسی تا حدی که آب روی به ها را بگیرد روی آن آب بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید توجه داشته باشید که به ها نباید له شوند سپس شکر را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم حدود ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *