با این غذاها در نوروز خود را سالم نگهداریم

پیشتر به برخی از نکات بهداشتی مرتبط با سلامت و ایمنی مواد غذایی در سفرهای نوروزی به منظور پیشگیری از مسمومیت غذایی در طول مسافرت پرداخته شد به گزارش فانوس ضمن آرزوی سلامت و شادکامی برای مسافران نوروزی در بخش ذیل به برخی دیگر از نکات مهم در این ارتباط پرداخته می شود غذاهای آماده مصرف همواره باید خارج از محدوده دمایی خطرناک نگهداری شوند یعنی اگر دمای نگهداری غذاهای فسادپذیر بین 5 تا 57 درجه سانتی گراد باشد ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *