رشته صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج راه اندازی شد

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج راه اندازی شد یاسوج ایرنا سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج راه اندازی شد نازآفرین حسینی روز یکشنبه ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *